Cele mai cumparate

Magazinul on-line www.goodscents.ro este administrat de  societatea comerciala GOOD SCENT S.R.L., cu sediul social in mun. Craiova, str. Leandrului nr.8, jud.Dolj, Romania, nr. de inregistrare la Registrul Comertului : J16/640/2013, CIF RO31486912, email: info@goodscents.ro ; sales@goodscents.ro , tel.: 0722.711.112


Magazinul on-line  www.goodscents.ro va pune la dispozitie urmatoarele metode de plata:


PLATA RAMBURS (doar pentru Romania)

  • la livrarea comenzii se va achita contravaloarea produselor si serviciilor comandate, iar in cazul livrarii produselor si serviciilor de catre firme de curierat, plata se va face agentului care efectueaza livrarea. Plata se poate face cash sau cu cardul daca se opteaza pentru livrarea in oficiile sau automatele DPD


PLATA ONLINE CU CARDUL 

  • Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod VV2/CVC2).    
  • Nu se percepe nici un comision suplimentar pentru tranzactii.
  • Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, Goodscents.ro foloseste platforma Plationline.ro. Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie introduse datele necesare autorizarii tranzactiei in platorma de plati Plationline.ro .
  • Puteti alege moneda in care doriti sa platiti RON(lei) sau EUR(euro) . Blocul monedei se afla deasupra cosului de cumparaturi si a blocului de autentificare client.
  • Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei de plata Plationline.ro. Goodscents.ro nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul tau.
  • Pentru plata cu cardul , tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele goodscents.ro .

Pentru orice intrebari suplimentare va rugam sa ne contactati :
email  : info@goodscents.ro , sales@goodscents.ro (timp de raspuns max. 1 zi lucratoare)
telefon : 0722.711.112 ( luni-vineri intre orele 09.00- 18.00) 
 


Follow us on Facebook