• Societatea comerciala GOOD SCENT S.R.L. este o companie cu profil import-export, avand sediul in Romania, Craiova, str. Leandrului nr.8.

  • Inca din anul 2013 am inceput importul odorizantelor California Scents® USA, gama auto si camera iar in scurt timp GOOD SCENT a devenit un important furnizor pentru distribuitorii zonali din Romania.

  • In luna iunie 2013 compania noastra a introdus pe piata din Romania  brandul Power Air®, detinut de compania Jees s.r.o. din Cehiacompanie care produce odorizante pentru masina si casa, din anul 1992.

  • La inceputul anului 2014, GOOD SCENT a devenit unic importator pentru Romania al produselor profesionale de odorizare cunoscute sub marca California Scents Professional® , divizia profesionala a companiei California Scents® USA.

  • Datorita calitatii produselor California Scents Professional® , compania noastra a devenit un important furnizor atat pentru distribuitorii zonali din Romania cat si pentru consumatorii HoReCaCalifornia Scents Professional® inseamna sisteme de odorizare automata, rezerve profesionale de odorizare si produse de neutralizare a mirosurilor neplacute. Ca pionier in solutii automate de odorizare a spatiilor, produsele California Scents Professional se bazeaza pe un palmares care se intinde pe mai bine de 65 de ani.

  • In anul 2015 GOOD SCENT Romania a efectuat primul export in Grecia, dupa care au urmat exporturi in state precum Spania, Franta, Cehia, Danemarca, Italia, Germania, Belgia, astfel ca am primit acceptul de a deveni distribuitori si pentru zona UE al produselor California Scents Professional®.

  • Incepand din anul 2016, GOOD SCENT a devenit partener al grupului Elix® Polonia, producatorul odorizantelor cunoscute sub numele Natural Fresh. 

  • In anul 2018 ca urmare a experientei acumulate in domeniul odorizarii si ambientarii spatiilor am lansat o gama proprie de produse sub denumirea GOOD SCENT Professional. Gama noastra de produse profesionale de parfumare a spatiilor cuprinde aparate profesionale de parfumare, rezerve spray automate, odorizante lichide cu pulverizator si esente profesionale pentru spatii de panala la 10.000 de metri patrati.